Trapprenovering Göteborg

Trapprenovering och dammfri golvslipning

Övriga tjänster

Trappräcke

Förutom trapprenoveringar, tar vi även hand om ditt trappräcke. Vill du och är det så att trappräcket är utslitet, kan vi bygga ett nytt trappräcke åt dig. Man kan välja ett trappräcke som är luftiga, eller täta, med särskild ledstång eller med en integrerad ledstång. Här kan man välja en ledstång som är rund, eller rektangulär, av gummi, av rep eller av något annat material.

Golvslipning

Önskar man sig ett nästan nytt golv, kan man göra en golvslipning. Då får man fram golvet så som det såg ut när det var nytt. Vi har dammfria golvslipningar, utförda med alla de moderna maskiner som krävs för att golvslipningen inte ska orsaka besvär för de boende där golvet ska slipas om.

Efter att golvet ha slipats om, efterbehandlar vi det med det slags material som kunderna önskar. Vill du det, så kan vi komma med bra tips och råd om vilka material som är bra för en efterbehandling. Du vet väl om att man kan slipa om de flesta material som golv är lagda med? Det går utmärkt att slipa om linoleumgolv, vissa moderna plastgolv, parkettgolv, klickgolv och de som är lagda med material av laminat.

golvslipning

Kontorsrenovering

Behöver man renovera om golv på kontor så utför vi även det. Har man ett vackert golv på kontoret kan det snabbt bli utslitet os det är många som rör sig på kontoret. Då kan mans slipa om det i stället för att riva ut och lägga nytt. Det är ju så mycket mer miljövänligt att slipa om golvet.

 

 

Vi utför trapprenoveringar effektivt och säkert