Trapprenovering Göteborg

Trapprenovering och dammfri golvslipning

Om oss

Vi är erfarna hantverkare som renoverar hela trappor i och kring Göteborg. Vi slipar om trappsteg och trappräcke. VI tar hand om hela trappan och ser till så att våra kunder blir nöjda med sin trapprenovering.

Punktliga och noggranna

Vi kommer i tid och arbetar punktligt och noggrant. Vi ser det som en viktig del i att kunna erbjuda en tjänst som har en hög kvalitet. Det är viktigt med ett arbete som sker så noggrant som det bara går. Och vi ser till att arbetet blir klart på utsatt tid.

Ser till att kunderna blir nöjda

Vi tycker att det är viktigt att kunderna blir nöjda och vi är flexibla i vårt arbetssätt. Att våra kunder blir nöjda är det viktigaste för oss. Blir de inte nöjda, har vi inte gjort något bra jobb. Många nöjer sig med halvdöda kunder – det gör inte vi. Vi nöjer oss bara med riktigt nöjda kunder.

Ger garantier på renovering

Vår trapprenovering ska vara så bra, att kunderna ser att den är gjord med hög kvalitet. VI ger garantier på att trapprenoveringen ska hålla så hög kvalitet så att kunderna ser att den har förbättrat trappan och trappräcke under många år framöver.

Goda samarbeten med leverantörer

Vi samarbetar med duktiga leverantörer och kan därför erbjuda reparationer av allt som hör till en trappa. Behöver man en ny ledstång, så kan vi då fram snygga sådana ledstänger. Vill man ersätta med nytt trämaterial så kan vi det. Fråga oss om olika material!

vacker trätrappa

 

Vi utför trapprenoveringar effektivt och säkert